Inspireren om te leren!

Exclusief voor alle studenten en hun begeleiders die werkzaam zijn op een van de AOS-scholen en AOS-instituten, organiseert de Academische Opleidingsschool ‘Het Utrechts Model’ (*) de online studentenmiddag onder de titel ‘Inspireren om te leren’.

Met een mix van lezingen, workshops en panelgesprekken, doe je inspiratie op voor het vergroten van je leiderschap, het verkennen van je eigen motieven en drijfveren, het omgaan met lastige leerlingen of situaties, het verbeteren van je digitale geletterdheid, enzovoort.

Op woensdag 9 maart 2022 om 13 uur ben je van harte welkom om online aan te sluiten.
Tijdens de studentenmiddag organiseren we ook een online stagemarkt waarbij er gelegenheid is om informatie te krijgen over de andere AOS-scholen (handig voor je eventuele stage volgend jaar).

Bekijk het programma en meld je aan >